Om det känns såhär nu…

maj 28, 2013 i Träning

…kommer det kännas tio gånger värre imon! Jag pratar träningsvärk. Har haft ett träningsuppehåll på exakt NIO (när hände detta senast?!) dagar - och var nog lite väl ivrig idag på gymmet. Det blev både deadlifts, front squats och viktade utfall med ett ben på bänk. Avslutade med jumping squats och sled pushes. Det kändes bra för stunden, men nu sitter jag här och ångrar mig…typs 😉 Har planerat att gå på crossfit-introt imon och genomföra mitt livs första WOD. Får se hur det blir med den saken. Det är ju en fördel om man kan resa sig och stiga upp ur sängen känner jag.

Idag blev det även premiär för träning på 24 timmars fasta. Brukar alltid träna fastande, men idag blev som sagt träning på en längre sådan. Kände ingen som helst skillnad! Vet inte om det är för att kroppen redan är van vid ketoträning- eller om det är en högre dos av adrenalin och kortisol som kickar in Feel free to spekulera! Är nu inne på tredje veckan av 5:2 (förra veckan gick bort pga förkylning och glassätande 😉 och detta upplägg känns mycket bättre än 16/8. Tell you all about it some day.

Nu väntar soffhäng med Fantastic och Breaking Bad. Han är helt såld på den där serien. Är den nåt bra eller?