Träningsmål och träningstips

maj 29, 2013 i Träning

Det blev ingen crossfit idag. Jag har liksom nedsatt rörelsefunktion idag 😀 Känns lite bittert med tanke på att jag får vänta en hel vecka på nästa intropass. Under tiden får jag fortsätta köra på gymmet som vanligt, vilket leder mig in på dagens inlägg. Har för tillfället inte den där lusten eller den där motivationen (vilket gör att jag börjar snegla på andra träningsformer - typs crossfit då) inför träningen. Jag har insett att jag behöver ett mål med min träning. Kan inte gå dit och träna ”bara” för att må bra. Vad vill jag då? Well, jag vill bli starkare…Jag vill kunna göra pull-ups, göra pistolen även med vänster ben (går fortfarande inte) , kunna göra riktigt många och tunga knäböj och deadlifts. Göra massvis med armhävningar i ett sträck. Jag vill ha synligare muskler , men inte mer volym. Skulle gilla om rumpan blev lite fastare - och kom upp ett par centimeter (eller tio 😉 Min överkropp ser bra mycket mer tränad ut än vad mina ben och rumpa gör.Hur löser vi detta?

Behöver inspiration här! Hur tränar ni? Helkropp eller split? Hur delar ni upp det? Hur många reps och set? Hur lång vila? Excentrisk träning eller inte? Vilka övningar kör ni? Ge mig input NOW!