Jag kan knappt gå…

Körde igenom benpasset igår och kände direkt efter avslutat pass att det här skulle komma att bli smärtsamt ju längre tiden gick. Mycket riktigt, idag var det inte helt enkelt att komma upp ur sängen. I killed my glutes yesterday 😀 Vanliga squats i all ära, men vill ni ha en övning som tar ännu mer på rumpan och insidan av låren så är det sumo squats som gäller! Varvade tunga sumo squats med lättare skivstångs-step up på bänk. Gick därefter över till tyngre kickbacks i kabelmaskin följt av enbenshöftlyft på boll.

Idag låg jag länge och tänkte på ifall jag skulle köra mitt intervall pass som planerat, men tog mitt förnuft till fånga och insåg att det inte skulle gå att genomföra det på grund av den ömmande rumpan och benen. MEN, det hindrade inte mig från att köra igenom bröst och armar 😀 Det var en dålig ideé att köra både bänkpress, armhävningar och sedan dips. Var alldeles för svag i armarna för att fixa dipsen. Blev ett fåtal ”riktiga”, sen fick jag köra resten i bara den excentriska fasen. Får se vad vi får för resultat imon av dagens armträning. Om värken inte blir för jävlig står ett intervallpass på agendan!

Känns fantastiskt att vara på banan igen med träningen 😀 Full fart framåt mot toppformen. Unstoppable - here we go!

6 reaktioner till “Jag kan knappt gå…

  1. Den börjar vakna till liv lite faktiskt. Kör en sista vecka med Starting Strength och ska under tiden bläddra i min inspirationspärm med utrivna godsaker från diverse träningstidningar. Det borde väcka motivationen till liv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *