LCHF frukost utan ägg

Kan det möjligtvis vara så att ägg är den vanligaste ingrediensen vid en LCHF frukost? Jag vågar svara ja på den frågan (jag har ju Instagram 😉 Vad äter man till frukost om man inte gillar ägg? Eller om man är allergisk mot dom? Eller ifall man bara vill ha lite variation mot den vanliga äggfrullen?

Tänkte börja med lite förslag då jag får många frågor runt detta både här på bloggen och som kostcoach. På Instagram kan man söka på #äggfrilchffrukost och här på bloggen blir det en etikett med samma namn. Först ut är dagens frukost som blev en wrap där vanlig isbergssallad fick agera wrap och fyllningen bestod av två makrillfileér med avokado/citronröra. Megabra start på dagen!

Har ni några tips på äggfria LCHF frukostar? Instagramma, mejla eller lämna en kommentar.

Nu ska jag kila över till kylen och provsmaka en kokospannacotta jag provkört. Blir det nåt bra dyker receptet upp som vanligt:)

 

 

2 reaktioner till “LCHF frukost utan ägg

  1. åh toppen! Jag gjorde kokospanacotta till mina morföräldrar för ett par veckor sen, hade en del lime/citron saft och cest i och även lite vaniljpulver. Serverade med limemarinerade hallon och massa rostad kokos (rostad i panna med kokosfett, såååå gott!). Det blev en riktigt hit!
    Måste bara berömma dig för din fantastiska blogg, totally love it och tycker du får alltför få kommentarer egentligen…tack för att du bloggar iallafall och ger en massa inspo/tips! Du får mig ofta att tänka till när jag blir lite för mat/vikt-fixerad och jag kommer ner på jorden igen. rörig kommentar men nu ska jag springa till jobbet
    Kram

    1. Tusen tack Maja! 😀 Det är alltid kul att få respons på vad man skriver. Big fenx för att du tog dig tid att kommentera. Stor kram på dig tjejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *