Köttyxa+kokosnöt=sant

Gillar ni kokos? Jag tycker det är sjuuukt gott om nu någon har missat det 😀 Har testat ett par olika sätt att försöka knäcka denna nöt på, och det här är lätt det enklaste och bästa. Inget går till spillo, inte ens kokosvattnet! Ta en köttyxa och slå lätt runt hela nöten, lite högre upp än mitt på. Efter ett tag bildas en spricka och efter det är det lätt att dra bort toppen. Sen är det bara till att börja kalasa:D Bästa nöten är den som har mycket vatten i sig, så se till att skaka väl innan du bestämmer vem av dom som ska få följa med dig hem.

2 reaktioner till “Köttyxa+kokosnöt=sant

  1. Smart tips!
    Kanske jag får ta och införskaffa mig en egen kokosknäckare (läs köttyxa)! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *