Jag är med EAA

Har fått möjligheten att testa EAA från Esapro. OBS, det här är ingen reklam för produkten, jag får inget betalt, har inget samarbete med återförsäljare eller tillverkare - bara så ni vet.

Jag har ju varit lite ambivalent när det kommer till proteinpulver, BCAA och EAA. Ni vet, riktig mat framför pulver - och jag håller fast vid den åsikten. Men…det kommer finnas tillfällen då det är på sin plats, exempelvis under de dagar jag fastar och tränar.

Detta pulver är dessutom fritt från sötningsmedel och lecitin. Innehåller endast aminosyror och naturligt (hm?) grapefruktarom.

Ska testa hur det smakar, löser sig och verkar imon. Talk to you later!

4 reaktioner till “Jag är med EAA

 1. Spännande! Jag fick tips av en kollega på BCAA som hon sa smakar fantastiskt. Fast nä, den innehållsförteckningen kändes inte alls lockande tyvärr.

  Hur gör du med fasta och träning nu förresten? Fortfarande 5:2?

  1. Det är just det, de flesta tillskott innehåller en massa skit, speciellt om de innehåller någon form av smak. Inte denna dock 🙂
   Jag fastar inte efter något mönster längre. På helgerna faller det ofta ut så, att jag inte äter frukost förrän vid 12:00, ett slags spontan 16:8. Heldagsfasta har jag inte gjort (bortsett från en dag), sedan projekt 5:2. Kanske att jag kommer fasta ett helt dygn då och då, men är absolut inget jag planerar för.
   Däremot tränar jag alltid på fastande mage och äter inte direkt efter avslutat pass. Därav kan jag känna att jag gör mig själv en tjänst genom att sippa lite aminos 🙂

 2. Hej! Vad tyckte du om det här kosttillskottet? Läste på MM Sports hemsida att det innehåller aspartam.. Står det på din burk också eller finns det olika varianter?
  Tack på förhand!
  Cissi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *