Aminos, styrka och kondition i en salig blandning

Sådär ser han ut! Shakern med the magic potion - EAA med grapefruktsmak från Esapro. Det var magiskt på så sätt att det blandade sig förvånansvärt bra med vattnet. Inget skummande täcke på ytan! Tummen upp för detta! Sen har vi smaken…Alla som brukar dricka aminos utan tillsatser vet att det inte är något gott 😀 Den här varianten innehåller naturliga aromer (?) av grapefrukt - jättekonstigt val- men check! Stundtals dyker smaken upp, men på det stora hela smakar det som aminos utan tillsatser ska göra - dvs ganska äckligt 😀

När det gäller träningen så testar jag lite olika övningar med få reps och många set, använder mig av T.U.T och slänger in korta cardio intervaller däremellan. Känns nytt, givande - men framför allt jäkligt ROLIGT!

  • Idag kombinerade jag bänkpress med plyo squat jumps
  • Dips med plyo lunge jumps
  • Axelpress och step up på bänk
  • Och en ny övning (och favorit) baksida axlar i cable cross
  • Avslutade med pull-ups, slow negatives. När ska jag sätta dom?

Är lite inne på att om jag kör upperbody styrka, blir det lower body cardio och vice versa. Då blir det samtidigt ett helkroppspass, vilket för tillfället känns bra. Vi får se. Provar som sagt lite nya vägar.

Ses imon va? Planen är att prata lite mer om periodisk fasta. För/nackdelar - varför viss mår bra, medan andra mår dåligt. Varför många rasar i vikt, medan andra står still. Får se om jag hinner.

Stay tuned folk och sov så gott!

3 reaktioner till “Aminos, styrka och kondition i en salig blandning

  1. Jag vet inte vad du betalar, men för smakens skull och för innehållet såklart, så så skulle jag prova denna: http://stressad.blogspot.se/2013/08/muskler.html

  2. Har läst en del om produkterna och själv börjat med dricka deras basförsörjning (PowerCocktail & Restorate) och idag fick jag hem Aminos och har tagit första dagsdosen. Finns en hel del studier på tyska om deras produkter som visar på mycket goda resultat - det är något koncept som gör att att näringen når ut till och i cellerna som de har Patent på som gör deras produkter mer effektiva än andras.
    Prova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *