Gymtroll och gymprinsessor

Jag försöker verkligen att mind my own business och bryr mig för det mesta inte om hur folk ser ut och beter sig på gymmet. Men igår var jag med om en för mig helt ny upplevelse. Jag hade mitt första möte med en gymprinsessa 🙂 Följande utspelar sig ungefär 7.45 på morgonen, i omklädningsrummet på SATS.

Hade precis avslutat morgonens pass och stod och tömde vattenflaskan i vasken. Mot mig kommer en superfräsch tjej, håret tuperat och stylat i en snygg tofs (varje hårstrå på rätt plats) och full make up! Hon går fram till spegeln och kollar så att hon inte har några mascara kluttar på ögonlocken. Check! Inga kluttar. Avslutningsvis och som pricken över i:et tar hon på sig ett starkt rosafärgat läppglans. LÄPPGLANS? Där brast det för mig. Alltså jag sa ingenting, men jag tror att jag gapade av förvåning. Kanske att gymprinsessan har ett tight schema och måste göra sig fin innan hon börjar träna, då tiden inte räcker till efteråt, men läppglans…..det hinnner man väl ändå ta på sig efter träningen 😀

Själv liknar jag nog mer ett gymtroll. Alltså jag är hel och ren, men håret har jag i en slarvig tofs och jag är ganska så säker på att jag ligger inne med en look som säger ”nyvaken” (som jag förvisso försöker dölja genom att ta på mig mascara….pre workout. ). Det hade inte funkat att fixa hår och smink innan träning för min del. Det hade inte suttit på samma plats efteråt, med tanke på hur jag skuttar runt och svettas under mina pass. Undrar så hur och vad en gymprinsessa tränar?

Fixar ni er innan träning?

11 reaktioner till “Gymtroll och gymprinsessor

  1. Ha ha ha! Aldrig att jag skulle orka fixa till mej så innan träningen!

  2. Jag morgontränar i nio fall av tio och jag vet inte hur många gånger jag har tittat mig själv i spegeln på gymmet och tänkt ”Men Linda, du hade väl kunnat dra borsten genom håret iaf?” för att sen rycka på axlarna. Det finns en morgonprinsessa på mitt gym och hon är fascinerande; fantasifulla håruppsättningar och full sminkning. Klockan sju på morgonen. Hon cyklar på en såndär ”sitta på en stol”-cykel, har inte sett henne göra nåt annat.

  3. Hahaha de är för roligt att titta på såna som klär upp sig till max o varenda sak måste vara perfekt. I deras huvud: åh nu är jag fin så att jag inte behöver skämmas.. i våra huvuden: som hon har spökat ut sig.. pinsamt. Men alla får klä sig som dom vill. Jag har tajta träningskläder för jag vill o de ska andra strunta i o nä jag är inte gay om andra tror de! De är starkt att klä sig som man själv vill o strunta i vad alla andra tycker. Dom som inte vågar gå utanför ”norm” ramarna tycker jag är fega.

  4. Jag brukar nog alltid försöka tvätta bort allt smink innan för annars rinner mascaran så förbannat och det kan ju inte vara så fräscht med ”täppta” porer när man svettas…. Och håret… det blir ju också dyngsurt så ett spänne i luggen och det är klart, ser nog inte klok ut men vem bryr sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *