Dag 14 - foodoholic

Löööööördag! Vaknar utvilad 7:30 och hoppar formligen ur sängen. Strålande sol, tomt i agendan precis som jag vill ha det! Inleder dagen med ett kortare konditionspass. Effektiv träningstid, ca 18 minuter. Förr tänkte jag alltid att träning som inte varade under en längre tid, omöjligt kunde vara effektiv. Jodå så att eh..:D Glad att jag kom över den hang-upen. Efter träning och frukost blev det en tur till Hornbach. Vår TV möbel brakade ihop för ett tag sedan. Benen gav vika och travar av böcker har fått agera stöd fram till idag. Så skönt att det är fixat!!!

Innan dagens pass blev det kaffe, MCT och aminos.
Frukost: Rostbiff med chilimajjo och massor av paprika för c-vitaminets skull.
Ingen lunch, pga sen frukost.
Middag: Oxfilé (gräsbeteskött) kryddsmör, stekt blomkålsris med chorizo, kantareller och pak choi. Dödens gott!

Man kan lägga sina pengar på många olika grejer. Jag lägger mycket på fair och god mat 😀 Skulle vilja kalla mig en foodoholic. Igår skulle jag bara snabbt in på Green för att handla något litet att äta till kvällen. Well, det är bara att inse. Jag kan inte gå in i den affären och räkna med att jag bara köper vad jag tänkt. Förutom oxfilén (som var den tänkta produkten) blev det chorizo (så himla god! och helt fri från tillsatser, socker och gluten!) getost Ribeaupierre, ryggbiff från Sunnangård och sist men inte minst den rökta ålmalen som är ett hållbart alternativ till rökt ål. Just den här kommer från en eko odling i Skåne.

4 reaktioner till “Dag 14 - foodoholic

    1. Hej Johanna!
      Jag har ju typs uteslutit mjölkprodukter från kon i kosten och väljer får och get istället. Just den här getosten är väldigt mild i smaken Jag ersätter helt enkelt all vanlig ost med denna 😀

  1. Mm.. Gjorde ditt blomkålsris med chorizo, ajvar, champ, lök o färsk spenat ikväll. Det blev gott det med till vanlig enkel lövbiff. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *