No poo shampoo

Hillu girls! Som ni vet är vanliga schampon (och andra hudvårdsprodukter) fulla med kemikalier som kan ställa till med oreda i våra kroppar. Jag har nu testat det här….tvålschampot kallar vi det, ett par gånger och jag är helt frälst! Jag har betat igenom en rad schampon utan SLS och kemikalier, men de faller alltid på något. Antingen löddrar de inte tillräckligt, eller blir håret trassligt och omöjligt att reda ut, eller så blir det torrt och statiskt.

Well, den här rackaren löddrar rejält, blir inte ”trög” i håret, man behöver inte balsam och håret blir inte det minsta frissigt eller statiskt. Behöver jag säga att jag är såld? Tvålen kostar runt 90 :- och det motsvarar ungefär en 700 ml schampo flaska.

Sjukt praktiskt när man ska på semester! Kan man köpa förvaringsaskar till tvål? Känns väldigt 1982 😀

8 reaktioner till “No poo shampoo

  1. Ja! Toppen att en sådan tvål finns som alternativ. Jo, visst finns det tvålaskar, både i metall och plast om jag inte missminner mig.

  2. Alltså! Vilken fantastisk produkt! Jag har ganska länge kört rasullera som är bra, men… Håret bli sjukt statiskt samt att det är lite meck att blanda till. Provade ”tvålschampot” idag, superenkelt i duschen, luktar typs gott, och håret blev inte det minsta statiskt - I’m in love! Tack för bästa tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *