Dag 18 - halvspontan halvfasta

Vaknar av alarmet 05:20. Inte ett dugg utvilad, svag huvudvärk - allmänt blä! Känns som en förkylning kan vara på gång, men den ska jag i så fall försöka mota. Glad att det inte är benträning idag utan bara bröst och axlar. Dricker mitt kaffe med MCT, sveper mina aminos och pallrar mig iväg till gymmet. Ger inte allt jag har, men tillräckligt för att jag ska få en endorfinkick och på så sätt känner man sig ju genast lite bättre.

Det blev en spontan halvfastedag idag. Åt min gigantiska frukost efter träningen vid 9.30 och den håller mig mätt fram till fyrasnåret, då det börjar kurra lite lätt i magen. Överlägger med mig själv om jag ska äta eller inte. Bestämmer mig för inte. Det kanske kan vara bra om mage och tarm får vila lite idag, så kroppen kan fokusera på att ta hand om den där förkylningen som ligger och lurar? Sagt och gjort - däremot sippar jag på ett par aminodrinkar under dagen. En före träning, en vid fyra och en vid åtta på kvällen. Brukar inte sippa aminos när jag fastar, men varför inte egentligen?

Fett: 78 g
Protein:
Carbs: 2 g
Kcal: 823

Går och lägger mig vid elva. Känner mig bättre i kroppen. Ingen huvudvärk, ingen ”sjukdomsfeeling”, bara en kurrande mage 🙂 Lägger mig hungrigi hopp om att sömnen ska infinna sig snabbt. Det gör den.

2 reaktioner till “Dag 18 - halvspontan halvfasta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *