Dag 22 - playday

Träning ska vara kul, eller hur? I mina styrkepass under veckorna är jag hyfsat disciplinerad och strävar alltid efter att kunna lyfta tyngre, eller göra fler reps mot vad jag gjorde vid det senaste jämförbara passet. Ganska seriös med andra ord. Helgens pass handlar inte ett dugg om styrka - utan ska vara kort, intensivt och jäkligt kul!!! Play day liksom 😀 Hela spektaklet, uppvärmning inkluderat brukar vara över på max 30 minuter.

Idag värmde jag upp med 500 m rodd, några gummibandsövningar för bröst och rygg, squats och frivändningar med trä…pinne? påk? U fat right? Två varv av övningarna ovan - sedan lite avslappning och stretch.

Kaffe och MCT innan passet - men glömde mina aminos 🙁

Frukost: Fattigt olyxigt bröd, men som fyller sin funktion när det rostas. Ena halvan med hemmagjord räksallad, ost och skinka, ett monster 😀 och den andra med ost och fikonkompott.

Middag: Blir samma som igår, ska hem till syrran igen för att käka rester. Jag klagar inte.

En vecka kvar, sen bär det iväg till Mallis för en mini-weekend. Vädret där just nu visar på 28 grader och strålande sol Bring it on!

2 reaktioner till “Dag 22 - playday

  1. Ser fantastiskt gott ut det där! Är också inne i ett härligt flow nu där mitt mål med träningen är att den ska vara rolig och givande. Älskar tung styrketräning och har börjat köra plyo mellan styrkeövningarna, just like u!
    Hur gör du ditt ”olyxiga bröd” btw?

    1. Så jäkla skönt när träningen flyter på och den verkligen ger något! Älska styrka och plyo 😀
      Lägger ut receptet på fattigmansbrödet ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *