Dag 30 - sista dagen på detoxen

Det här vaknade jag till i morse. Strålande sol och utsikt över ett klarblått hav. Satte mig på terassen med en balja kaffe och datorn för att blogga lite. Det är sjukt hur jag påverkas av sol och ljus. Ju äldre jag blir, desto mer påtagligt blir det.

Det blev ännu en mastig matlåda idag. Tog med mig för att äta på stranden. Kokte tre ägg, mosade med uppskattningsvis 40 g smör, salt och peppar. Fyllde en halv röd paprika med äggsmöret och toppade med bresola. Det blev även ett par ostrullar (typs 70 gram ost straight up) och några bresolarullar med samma fyllning. Mätt som en plätt men räknar med att stå mig lika många timmar som igår.

Mötte upp ett par kompisar inne i Palma på kvällen. Glömde helt av att fota middagen! Var nog för hungrig, det råkade bli lite väl många timmar mellan måltiderna. Det blev i alla fall fisk. Igen 😀 Torsk med sobrasada - en slags kryddig korv - och till detta ett helt fat med små gröna paprikor, stekta i rikligt med olja och rejält med flingsalt (pimientos de padron). To die for!

Sista dagen avklarad- check! Kommer en sammanfattning på detta, såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *