Adjö 2013 - hej 2014!

december 31, 2023 i Off topic


Sista (och sämsta) passet för i år avklarat check! Har inte tränat på TVÅ VECKOR! Främst på grund av att jag jobbat som en idiot, men även på grund av maginfluensa och en snabb förkylning på det.

Var taggad till tänderna när jag kom in på gymmet idag, men ganska snabbt insåg jag att det här skulle bli ett av mina sämsta pass på en väldigt lång tid. Orkade ingenting, så det blev till att köra ett pass med lättare vikter och fler repetitioner. Det var i alla fall skönt att äntligen få röra på sig och använda kroppen igen.

Efter träningen gjorde jag en smarrig frukost som bestod av ostplättar och en massa pålägg däremellan. En jordgubbe fick runda av denna högst delikata frulle. Jag tror inte ni förstår hur skönt det är att kunna äta helt ”oplanerat” igen! Slippa tänka på hur mycket E% allting innehåller och om man fått i sig tillräckligt med fett…

Kvällen kommer bjuda på en massa god mat och dryck! Till förrätt blir det rårakor (jeeps, jag kommer äta i alla fall en) med kalix löjrom, crème fraîche och rödlök.
Huvudrätt blir det KRAV-märkt ryggbiff med baconlindad sparris och vispat smör (hasselbackspotatis för den som vill)
Till dessert blir det 4 olika ostar med hembakta frökex och en fikon/nöt-kaka och några bär.
Läääääääängtar!

Gott nytt år på er och hoppas ni får en kul kväll!