Idag är ingen vanlig dag…

januari 29, 2014 i Off topic

20140129-180246.jpg

….för idag är det Fantasic´s föllsedag 😀 Och inte vilken som helst, gubben nollar och blir 40!!! Vi har bytt boende och flyttat till ett 5-stjärnigt spahotell. Väldigt skönt med miljöombyte! Staden (byn) vi tidigare bott i har inte alltför mycket att erbjuda, så två veckor räcker gott och väl för att
hinna igenom stadens restauranger och ”nöjesutbud” ;D

Många visioner har kommit till klarhet under resans gång och vi kommer båda komma tillbaka med nya mål och insikter om hur vi vill att vår framtid ska se ut. För mig handlar semester om att slappna av, totalt hänge sig åt destinationen och livet där, samt visualisera och drömma om vad vi kan förändra i det vardagliga livet. En slags kick-off, fast för oss två som team.

Uppkopplingen här nere har inte varit den bästa, vilket har varit ett nyttigt för mig! I vanliga fall är jag ständigt uppkopplad. Antingen med mobilen eller datan i min famn. Det finns väl en anledning till att min svåger kallar mig Instagranny ;D However, denna vecka kommer jag vara helt nerkopplad både vad gäller insta och bloggen. Ba så ni vet. Pözz på er, hörs när jag är hemma i (kalla) Sveriget igen <3