DTP

februari 16, 2014 i Träning

 

Många tränande tjejer på jobb! I fredags blev det en hel del snack om olika upplägg. En av girlsen (som ska tävla i bikinifitness till hösten) kör DTP- träning. Dramatic Transformation Principle vilket i korta drag går ut på att man ska köra 300 reps(!!!) på en och samma muskelgrupp. Man supersetar och kör ett slags pyramidträning. Jag har verkligen tyckt att det verkar sjukt drygt, men jag får erkänna att en viss nyfikenhet väcktes hos mig.

När jag väl kom hem började jag spana in upplägget - och som vanligt snöade jag in totalt. Det är ett ganska tufft schema, med noll vilodagar under de 28 dagar som DTP:n pågår. Tre cardiopass per vecka, och då pratar vi intervaller och inte någon steady pace cardio på crosstrainern. Med tanke på min nuvarande hälsostatus (läs degigasemesterkroppmednollflås) kommer det bli en tuff match. Samtidigt behöver jag utmaningen och lite variation i min träning. Kollar kalendern för att se vad som finns inplanerat. Förutom en viss 40-års fest ser jag inga hinder, förutsatt att jag sätter igång typs helst med det samma! Iiiiiiiiiiiiiih 😀 Ska jag? Ja för det ska jag! Kommer göra några små förändringar, byta ut ett par övningar, men sen är det all in 28 dagar!

Ivrig, varför vänta till imorgon? Sticker iväg och river av första passet nu! Ben och mage - talk to you later!