Två pass avklarade - check!

februari 17, 2014 i Träning

Sådärja, två pass av 28 avklarade - check! Igår körde jag ben (och mage). Det var en ganska annorlunda upplevelse. Supersetade benpress och baksida lår i curl maskin. Börjar med 50 reps, höjer vikten och kör 40, höjer och 30, höjer 20, höjer 10, (höjer)10 reps, sen kör man samma pyramid baklänges och sänker vikterna. Helt ovan vid denna typ av träning! Slutade med att jag fick lyfta benen när jag skulle kliva ur pressen hahaha!!! Trodde jag skulle få träningsvärken från hell, men när jag vaknade idag var jag bara lite öm runt knäskålarna. Mesade kanske med vikterna. Det blir la till att höja inför nästa pass.

När jag kom hem avnjöt jag THE pannkaka!

Gjorde en pannkaka på ägg, kokosmjölk, mandelmjöl och husk. Toppade med banan, knaperstekt bacon och jordnötssmör!!! Dog godhetsdöden!!! Gillar mina PWO meals. Det här med att äta mer carbs på träningsdagar är något hjärnan uppskattar. Hoppas kroppen hänger med 😉

Idag stod intervaller på agendan. 20 högintensiva minuter. Planen var att köra rodd maskinen, men efter 3×60 sekunders sprinter insåg jag att det skulle vara omöjligt att sprinta 17 minuter till. Det fick bli en mix av rodd, skidmaskin, crosstrainer och KB swings. Det blev i alla fall 20 minuter totalt - så någonstans får jag väl ändå vara nöjd.

Har fundrat lite på det här med att träna 28 dagar i sträck. Har aldrig gjort något sådant tidigare - och som det känns nu (jaaaa, det gör ont i kroppen efter morgonens intervaller) så är jag inte helt oäven att slänga in en vilodag per vecka och öka DTP perioden med ytterligare sju dagar istället. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag fixa morgondagens PWO. Det blir en wheyshake blandat med ”BaraBär” och vatten och en bananscone med mandelsmör och ost. Ja jag vet, låter som en äcklig kombo men jag tror att den kan bli rätt fin. Imon står bröst och rygg på agendan. Skönt att låta benen få lite vila 😀 Hörs imon vet jag!