L-sit

Om man ska börja med ett nytt träningsupplägg är det bra om man läser innantill och gör rätt antal reps, sets och håller vilan 😀 Mohoho, körde den här övningen igår L-sit. Tyckte det var märkligt att man skulle sitta mellan 5-10 minuter i denna ställning (körde den i dips ställningen), fast man fick vila om det behövdes, vilket var ganska fair. Jag bestämde mig för att dela upp det på 45 sek x 6 set. När jag sedan kom hem och läser igenom övningarna igen så upptäcker jag att jag har sett helt fel! Har kollat på övningen under!!! Så egentligen skulle jag bara suttit 10 sekunder, 5 set.

Mina axlar och och subscapulars är lite möra idag. Vet inte om det beror på den här övningen, eller om det var de många seten med inverted rows. Anyways, tanken är att man en vacker dag ska kunna göra the real L-sit. Typs såhär:

Jag säger till när det händer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *