Handstand push-ups

Det här är en av de övningar jag vill kunna göra! ( Är just nu inne på att köra mycket övningar med kroppsvikt kombinerat med en massa press och böj övningar.) Än är det en bra bit kvar men måste ju börja nånstans! Kolla in det här klippet som visar på hur man går från noll till hundra (på obestämd tid 😉

4 reaktioner till “Handstand push-ups

  1. Vilken bra genomgångsvideo! Fick mig att hoppa upp och testa lite med! Så himlans synd att jag inte tycker om att vara uppåner, jag vill ju så gärna kunna göra sådär jag med! Det är nog ett av mina mål med träningen just nu! 🙂

  2. Roligt! Det verkar som om vi kollar lite på samma sidor för den där videon har jag också spanat in tidigare. Nu är jag väldigt långt ifrån att kunna göra handstand pushups men man kan ju i alla fall börja öva. När min dotter har judotävling brukar jag passa på och utnyttja brottningslokalen som brukar stå helt tom och oanvänd till att träna handstående. Det är perfekt med en stor lokal med mjuk matta överallt och inbjuder verkligen till att röra på sig! Studsmattan funkar också bra och jag märker att efter att jag hjulat en del så är steget till att stå på händerna inte lika stort sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *