En vecka med bra mat

En vecka av bra mat har resulterat i ett kilo mindre på vågen, 1,5 cm mindre midja och 2 cm mindre bukomfång. Har ätit som jag skrev tidigare, väldigt enkel, ”ren” och enkel mat. Kött, fisk, grönsaker, smör och lite mejerier. Keeping it simple. Fast det har även funnits plats för mörk choklad, några glas vin och lemoncurd.

Det hanns även med fyra styrketräningspass, men tyvärr blev det inte lika mycket cardio som planerat. Hann bara med två pass, men det är bättre än inget. Idag har jag fått till bådadera och hoppas få till det under resten av veckan med. Imon blir det dock vila från styrkan. Är möööör i axlar och armar sedan gårdagen. Upplägget såg inte mycket ut för världen, men det sitter i 😀 Såhär såg det ut:

1A. Push up
1B Piké push up
1C Enarmsrodd i ringar 5 cirklar av dessa

2A Chin ups 4 set
2B Enarms axelpress med kettlebell 4 set

3. Face pull 3 set med så många reps som möjligt
4. 10 min hopprep

Har inte varit en big fan of hopprep tidigare, men det är ju rätt ballt. Man kan ju hoppa på en massa olika sätt - vissa mer konditionskrävande än andra. Det här kommer bli en bra träningsmånad - taggad till tusen!

Hörs mer imon!

2 reaktioner till “En vecka med bra mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *