Våga förändring

Står du still i vikt? Går du upp i vikt? Hur gammal är du? Är du överviktig eller har du ”bara” några trivselkilon att bli av med? Tränar du? Vad och hur mycket tränar du? Nollar du kolhydraterna eller äter du liberalt? Hur ser din mattallrik ut? Består den av mest fett eller mestadels protein? Hur många gånger om dagen äter du? Räknar du kalorier? Kolhydrater? Och kanske viktigast av allt- får du de resultat du vill ha? Om inte är det dags för förändring.

Det främsta rådet när man inte går ner i vikt brukar vara - ät mer fett och mindre kolhydrater…………Å där kom syrran och hennes man på besök - så jag får fortsätta detta inlägg vid senare tillfälle. Vi åker på en mini weekend till Milano imorgon, så det blir inget bloggande då i alla fall. Kommer bli desto mer på Insta. Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *