En liten souvenir från Milano

juni 16, 2014 i Off topic

 

Kunde inte låta bli! Köpte med mig två kilo parmesan hem till Sverige 😀 Kostar ingenting om man jämför med priserna här. I övrigt blev det inte mycket till shopping. Dels var det dyrt och sen är det ju inte så himla kul att springa i affärer när man har en hel stad att uppleva. Hade fått för mig att det skulle vara en smutsig och hårt trafikerad stad - men inte alls! Men varmt var det. För varmt! 34 grader och helt vindstilla. Vi spankulerade omkring och insöp atmosfären och stannade till på en rad olika cafeér och barer. Kunde inte göra så mycket annat i värmen. Det blev ett antal tapas tallrikar och ett gäng Apérol Spritz :)

Skulle vägt och mätt mig idag men det blev inte av. Får görat imon istället. Känner att helgen satt sina spår, frågan är bara hur mycket.