Dieten fortsätter

Plastbantandet alltså 😉 Köket är så gott som rent med undantag från några envisa plastburkar som inväntar ersättning. IKEA har ett semi-bra alternativ i form av glasburkar med plastsnäpplock som även går att frysa. Kan vara bästa alternativet hittils.

Köpte ju på mig ett par rostfria lunchlådor för ett tag sedan och de funkar alldeles utmärkt. Tyvärr går de inte att frysa vilket gör att de tappar i användarvänlighet. Först får man frysa maten (i plast) för att sedan flytta över den till rostfria lådan…..Känns inte helt hundra.

 

Nästa rum till plastsanering blir badrummet. Har hittat en tandborste som är helt fri från plast! Allt är gjort av bambu och införskaffad på bodystore.se Kan varmt rekommenderas!

7 reaktioner till “Dieten fortsätter

  1. Humble brush är en fin tandborste. Jag tycker den inte ligger så bra i handen. Skitsnygg lila borst iaf.
    Har du kollat in Biltemas glasmatlådor. Ja, visst - oväntat ställe att hitta sådant på.

  2. Jag försöker också göra mig av med så mycket plast som möjligt men man har ju inte riktigt råd att byta ut alla köksredskap direkt så det får bli lite i taget. Har också varit på jakt efter lådor att frysa i men svårt att hitta så det får nog bli lite inköp från Ikea nu 🙂

  3. Hur ser det ut i din mun? Har du vita fyllningar i tänderna? I så fall har du sannolikt plast i munnen. Funderingar från en lowcarbtandläkare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *