Chin-up bar från Casall

Har jag sagt att jag fick en sån här i julklapp? Lyckan var total, fram till dess att vi skulle montera den i dörrkarmen 🙁 Jag hade förstått det som att man inte behövde skruva fast den, utan att man fixerade den genom att snurra på sidofästena till önskad längd och stabilitet. Well, i beskrivningen rekommenderas att man skruvar fast stången, vilket var omöjligt för mig då dörrkarmen var för smal samt gjord av plast. Gick till Stadium där den var inköpt och förklarade detta varpå jag fick beskedet om att skruvanordningen absolut inte var nödvändig. Det skulle gå att fixera stången utan detta, man behövde bara snurra på sidofästen till den satt ordentligt fast i karmen 😀

Well, antingen har jag en extremt hal dörrkarm, eller så tål den bra mindre vikt än vad som rekommenderas (100 kg) eller så var säljaren lika förvirrad som jag var, för funkar gör det i alla fall inte 🙁

5 reaktioner till “Chin-up bar från Casall

  1. Har testat med den för länge sen, fick det inte heller att fungera, har en annan nu som jag inte vet märke på men den hakar man fast i karmen och det går även att köra neutralt grepp i den då det sticker ut 2 böjda handtag från den . Den är beställd på nätet men jag minns inte varifrån.

    1. Haha nu hittade jag den på nätet hos en butik som heter sporttema, dörrtrapets kallas den. Vet inte om det är exakt den vi har men den ser ut så . Kan du inte lämna tillbaka den på Stadium känns ju fånigt att det inte funkar.

  2. Men den är bra, vi har våran sittande i tvättstugan där den inte syns så mycket. Men den är väldigt enkel att ta ner o sätta upp när man behöver den . Min man trodde aldrig att dörrkarmen skulle hålla men det har den gjort tom för långa sonen som nog väger drygt 80 kg .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *