Santhiya resort Koh Yao Yai

Måste bara visa lite bilder från hotellet vi är på nu. Har aldrig upplevt något liknande. Det ligger på ön Koh Yao Yai som ligger mittemellan Phuket och Krabi. Ön i sig är så långt från ”turist Thailand” man kan komma. Finns bara ett fåtal hotell, inga affärer (har hittat en minimarket), inga barer och ett fåtal restauranger. Vill man ha lugn och ro är det här helt rätt ställe.

Stranden är ca 1 km lång med vit sand och helt folktom! Vattnet är inte långgrunt som på de flesta stränder här vilket jag tycker är ett stort plus i kanten. Tyvärr är det inte helt klart, men man kan ju inte få allt 😉

Hela resorten är byggt i trä och ligger uppe på ett berg omgiven av regnskog.

Ovan ser ni rummet vi bor i. Visst är det häftigt med alla dessa detaljer!

Men kanske det bästa av allt…Vår balkong! Storleken, badkaret och utsikten! Kan inte se mig mätt på det här! I vanliga fall brukar jag vilja spendera så lite tid som möjligt på rummet, men här är det annorlunda 🙂

Om ett par dagar bär det av till fastlandet igen och sista stoppet innan hemresan. Hur skönt det än må va att vara här ska det bli skönt att få lite puls igen.

6 reaktioner till “Santhiya resort Koh Yao Yai

  1. Vi funderar på att hyra hus i Thailand i sommar. Frågan är bara hur man hittar ett till schysst pris. Det känns som en djungel. Har du några tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *