Werlabs.se

Werlab

Har länge velat göra ett större hormontest, tyvärr är det både dyrt och tar lång tid då de flesta tester skickas och analyseras i USA. Idag hittade jag den här sidan werlabs.se som har lab på en massa ställen, bland annat i Malmö!

Man kan testa:
progesteron+östrogen
sköldkörtel (stort test)
testosteron
binjurar
kortisol

Det sistnämnda verkar tyvärr inte vara någon hit då det baseras på ett blodprov och man då inte får svar på hur kortisolet ändras över dygnet. Men övriga är jag grymt sugen på att testa. Man kan ju misstänka och ana hur de ligger till, men man vet ju inte förrän man testar.

Ska in och läsa lite mer på sidan nu, sen får vi se vad som hamnar i varukorgen 😀

2 reaktioner till “Werlabs.se

  1. Jag har tagit prov på werlabs o är mycket nöjd med servicen, utförligt om vad proverna innebar o en liten kommentar från doktor. Nu är jag väldigt insatt i min sjukdomsbild o har väldigt bra koll på hur proverna ska vara o varför de i så fall avvek. Kortisolprov i saliv tog jag via Hormonharmoni som skickar vidare till ZRT labb, som anses vara mycket pålitliga. Det kan jag starkt rekommendera, salivproverna var förvånande o visade att jag hade lågt kortisol vid tre tillfällen o inte högt som jag trodde. Det gjorde att jag kunde behandla med rätt tillskott o jag känner mig redan bättre. Morgonkortisol i blod visar både bundet o obundet o kan vara missvisande, vilket det var på mig. Ja, tyvärr kostar det en slant, men jag tycker ändå att det definitivt var värt det.

    1. Tack för din input! Jag ska göra ett par tester på Werlab och göra uppföljning på dessa senare. Har också sneglat på Hormonharmoni och Louise Edlund vad gäller kortisoltest men det får bli längre fram, om jag nu ens gör det. Jobbar aktivt med stresshantering och prioriterar avslappning, sömn och dagsljus i alla lägen. Det känns som att det håller på att vända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *