The walking dead

zombie

Då var man hemma igen med fulltankade batterier efter en vecka med sol och värme. Det blev verkligen en vilovecka på alla sätt och vis. Har inte rört mig många meter och den usla wi-fi uppkopplingen gjorde att man även fick semester från telefonen vilket var skönt (efter två dagar med abstinens 😀 ) Har ätit på tok för mycket chips och druckit alldeles för mycket cava. Vet inte om det är blod eller cava som flyter in my vains numera, men nu är det slut med det.

Vet inte om jag nånsin sett så mycket ohälsa som på den här resan. Många ”höggravida” män med magar som såg ut som att de skulle explodera vilken sekund som helst. Tantelantor som knappt fick plats i matsals stolarna och hade stora problem med att gå. Många hoppade även den vanliga frukosten och började dagen med en morgonöl, eller ett glas morgonvin. Vi pratar 9 på morgonen.

Om man fortfarande skulle behöva jaga sin mat så skulle många på den här resan antagligen inte fått något att äta. Det var läskigt att studera denna skara varje gång det var tid för utfodring. Jag kom att tänka på the walking dead och likheten med zombies. Stel gångstil, tom blick som är fäst på målet långt där borta i fjärran. Fy fan vad taskigt jag är!!! Men det ligger ju trots allt någon sanning i det. Usch, jag har bara väldigt svårt för att förstå hur man kan vara så orädd om sin egen kropp och hälsa.

Well, nog om det. Nu är det dags att ta tag i min egen kropp! Målet är att vara i riktigt bra form den dagen jag blir 40 och det är om exakt 87 dagar. Det blir till att skala av maten, undvika alkohol och träna lite annorlunda mot vad jag gör idag. Det blir en riktig hälso-vinter 😀 Kul att ha ett mål och något att fokusera på nu när kylan och mörkret kommer.

Jag vägde in på 64.9 kg idag och tog mina mått.
Arm: 28,5
Midja: 72,5
Buk: 86,5
Äss: 100
Lår: 58

 

 

6 reaktioner till “The walking dead

  1. Ska bli kul att följa! Startar precis upp ett litet projekt själv med ungefär samma siffror som dig (fast utan cava-blod:))
    Nu kör vi!

  2. Åh, vad jag ser fram emot att följa det här projektet! 🙂 Kör själv november som en hälsomånad; ingen alkohol, inget tillsatt socker (alltså inte ens någon ruta mörk choklad) och inga mjölkprodukter. Väger ca 4.5 kg över idealvikten och hoppas uppnå den till jul. Belöningen isåfall blir en rejäl budget på mellandagsrean. 🙂 Kör ett nytt träningsupplägg med mer styrka och mindre löpning för att se vad jag kan göra åt min putmage. När jag kört intensivt några veckor ska jag utvärdera och därefter rensa i garderoben. Kläder som känns (psykiskt) obekväma beroende hur magen ser ut ska isåfall rensas ut och så ska jag en gång för alla acceptera min kropp och hur den är skapt. Men som sagt - ett sista seriöst försök först att få bort åtminstone lite av putandet. 🙂

    1. Hur än utgången blir så har du gett dig själv en månad helt utan socker och alkohol - och bara det är ju en vinst! Stort lycka till och berätta gärna hur det gick när du är klar.

  3. Så spännande:) Fyller själv 40 i mars och har också den ”lilla” målsättningen att vara i mitt livs form då? Gäller att steppa upp lite extra och se till att det händer⭐️
    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *