Countdown

Countdown

Tick-tack-tick-tack… Nu har nedräkningen verkligen börjat! Om 8 dagar bär det av till Langkawi. Finns inte ord hur mycket jag längtar efter sol, värme, stränder, god mat och att bara ta dagen som den kommer. Vi börjar som sagt vår resa på Langkawi men åker ganska snart vidare till Koh Lipe i Thailand. Därefter åker vi tillbaks till Langkawi och avslutar sedan vår resa på Rebak Island som ligger strax utanför. Jag gillar verkligen att åka runt och få uppleva olika platser. Inom rimliga gränser såklart. Det är ju trots allt semester så jag vill ju inte tillbringa största delen av tiden på resande fot 🙂

Att åka iväg den här årstiden är bara bäst! Snö, kyla, slask och mörker är inget för mig. Hur ser det ut för er? Har ni en stundande resa framför er eller blir det till att genomlida slasket här hemma?

3 reaktioner till “Countdown

  1. Wow!! Ser och låter ljuvligt. Ska faktiskt själv på en weekend, fast först i mitten på mars. Hade varit härligt att åka redan nu dock. Är runt en -25 där jag bor.
    Och bra jobbat förresten!!:)

  2. Jag är en person som konstant fryser vintrarna igenom. Vet inte riktigt heller om jag passar optimalt för den plats jag bor på. Men jag trivs ändå, har de personer här som betyder mest och jag uppskattar mycket annat. Får dock leva med lager på lager på lager:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *