Uteblivna provsvar

HälsotestVet inte om ni minns, men innan jag åkte iväg på semester så gjorde jag ett XL-hälsotest hos Werlabs. Ville se hur mina värden förändrats med mitt ”extremt sunda leverne” samt förändrade kostvanor - och det faktum att jag plockat bort alla kosttillskott jag åt på löpande band, magnesium, zink, D-vitamin och K-vitamin.

Blev mindre glad när jag fick besked om att det fattades underlag för 1/4 av testerna, men att jag kunde få ta om de prov som jag ej fått svar på. Med tanke på semestern och vad jag stoppat i mig - jämfört med mina tre renlevnadsmånader så hade dessa testsvar inte sagt mig något. Jag ville veta hur ett extremt sunt leverne påverkade kroppen, inte hur ett (extremt) dåligt leverne påverkade denna 😉

Jag fick erbjudande om att ta om hela testet, vilket jag uppskattar, men det innebär ju även en ny ”extrem”period på tre månader. Vet inte om jag är tillräckligt motiverad för detta. Å andra sidan behöver jag inte jaga macros, planera och mäta/väga/registrera allt jag äter den här gången vilket gör det hela så mycket enklare. Kanske att det inte är så jobbigt ändå?

Får fundra lite på det där. Kanske att jag kommer bli mer klarsynt av en fem dagars fasta som jag tänkte dra igång nu på söndag. Lyssnade på en intressant pod om fasta, cancer och cellreparation under semestern och hur man kan påverka detta med långtidsfasta. Mer om detta nästa gång vi ses!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *