Fastedag 3

Har känt mig som i dvala hela dagen. Dimhjärna och ögon som inte riktigt vill vara öppna. Hade planer på att gå ut och gå en lång runda för att få frisk luft och få röra på mig lite, men det blev inget med det. Var totalt osugen och omotiverad. Inte alls likt mig.

Det blev istället en dag vid spisen. Herregud vad jag lagat mat! Köttbullar, köttfärssås, kålpudding, pulled beef och ugnsstekt rostbiff. Det har varit sjukt jobbigt att inte kunna smaka av maten. Rostbiffen såg helt magisk ut. Rosaröd i köttet och väldigt saftig 🙂 Har inte upplevt någon vidare hunger idag, kanske för att man stått vid grytorna större delen av dagen. Vad gäller hunger har första dagen varit värst.

På sena eftermiddagen blev jag plötsligt väldigt svag och darrig. All ork bara försvann. Upplevde att hjärtat slog snabbare, blev väldigt varm för att sekunden senare bli iskall. Mätte mitt blodsocker som var nere på 3,5 mmol/l och det förklarade saken. Mår i skrivandets stund likadant, med tillägg av illamående :/

Fryser gör jag med! Som en galning. Ligger fullt påklädd med morgontofflor och tjock halsduk under täcket. Ändå fryser jag. Var samma sak igår. Igår kunde jag inte heller hålla mig vaken. Började nicka till vid halvnio och vaknade 7 i morse efter 10 timmars sömn!!! Helt galet.

Hoppas på att jag somnar tidigt och vaknar som en ny människa imon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *