Jättesvag. Orkade ingenting

Usch vad segt det var att träna idag. Jag var helt kass! Började med att jogga på löpbandet. Efter tio minuter var jag så trött i armarna att jag knappt orkade hålla dem uppe. Saktade ner och gick fem minuter - kände mig redo igen- orkade springa fem minuter till, sen var det bara till att lägga av. Något nerslagen bestämde jag mig för att fortsätta på AMT- maskinen (fungerar typs som en crosstrainer). Tänkte att den inte skulle ta ut mig så. Ha ha ha, trodde jag ja. Brukar köra på motstånd 13. Idag blev det 10….och då dog jag. Nästan….

Visst, jag förstår. Kroppen är nu tömd på kolhydrater och det tar tid innan den anpassar sig till fettdrift istället. Funderar på om jag ska köra kortare konditionspass och öka antalet träningstillfällen istället. I alla fall tills kroppen vant sig. Jag vill ju må bra och få ut någonting av min träning och det fick jag verkligen inte idag. Hmmmm, jo, så får det absolut bli!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *