74 dagar kvar…

november 22, 2023 i Mått och vikt

Tisdag betyder mått och viktdag. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för tre veckor sedan.

Vikt: 61.5 (-2.3kg)

Arm: 27.8 (-0.3 cm)

Midja: 71.0 (-2.0 cm)

Äss: 98.0 (-2.0 cm)

Yes! Jag formligen smälter bort, hahahaha.Riktigt så bra är det inte, men vi är på rätt väg i alla fall. Mår fortfarande bästa bästa, känner mig stark och sund. Folk i min närhet verkar dock tycka lite synd om mig för att jag inte ”får” äta kakor,chips och godis. Men hallå, jag vill inte äta kakor, chips och godis. Sötsuget är borta och jag ser det mer som en bestraffning än som en belöning. om jag skulle äta nåt av det. Läget kanske skulle vara annorlunda om jag inte haft något mål, men nu har jag ju det! För mig gäller allt eller inget. Har jag bestämt mig så har jag. Lagom eller halvhjärtat finns bara inte.

Vi är inne på vecka tre och jag är fortfarande inte kompis med konditionsträningen. Däremot går styrketräningen sjukt bra, och jag orkar mer än förväntat. Dags att ändra lite på upplägget känner jag. Nu har jag kört 2 helkroppspass styrka och 2 tim kondition per vecka. Nu ändrar vi lite på detta. Framöver blir det 3 helkropps styrkepass per vecka och 1-2 halvtimmeslånga konditionspass. Prio styrka alltså.

Har sett över matintaget den gångna veckan och ligger på ungefär 1650kcal om dagen fördelat på 120 g fett 90 g protein och 25 g kolhydrater. Låter lite om man är van vid kaloriräkning, men så länge jag är mätt, mår bra och kan köra på gymmet är jag nöjd.

Nu är det dags att laga lite lunchlådor. Blir ”paj” med fetaost och spenat.!