Confessions on a löpband

november 26, 2023 i Träning

Framsteg!!! Inga stora, men ändå! Jag har ju tjatat lite om hur segt det är att konditionsträna, särskilt jogga, nu i omställningsfasen. Men idag lossnade det lite. Jag kunde springa hela 20 minuter, innan ”mjölksyran” i armarna slog in. Pallade bara tre minuter till efter det, men det är ju stor skillnad sen sist, då jag orkade 5 minuter! Jag måste säga tack till ingen mindre än…..SCOOTER :) (och lite Foo fighters)

Confession; jag ääälskar att springa till Scooter! Så då var det sagt. Pust, skönt att det är ute. Har varit tungt att bära på. Ha ha ha. Ärligt talat, det är inte jätteinspirerande att springa på ett löpband. Här kommer mitt bästa tips: hitta musik som du kan springa i takt till (ex Scooter då- hahaha). Det blir fan så mycket lättare och man blir sjukt jäkla pepp. Prova vet jag. Här kommer min top 5 Scooterlista (fast nu ljög jag, för sista låten är en Mobylåt).

  1. Move your ass
  2. Let me be your valentine
  3. Hyper hyper
  4. Under the radar over the top
  5. Go - med Moby

Foo fighters funkar också ,men inte lika bra.

  1. No way back
  2. But honestly
  3. Monkey wrench
  4. Everlong
  5. The pretender

Tack till Scooter, Foo fighters och Spotify. Utan er hade jag inte orkat spring en meter :)