60 dagar kvar…

Shit vad tiden går fort! Lite mer än en månad har gått. Bara två kvar! Syns di små rutorna än då??? Nä…Inte denna veckan heller. Fast om jag ställer mig i en viss position, crunchar lite framåt med överkroppen samtidigt som man vänder den lite åt sidan så kan man nog ana en tillstymmelse av de 2 översta :). Räknas det? Ha ha ha, skam den som ger sig. Enough said, här kommer veckans vikt och mått. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för fem veckor sedan.

Vikt: 61.4 (-2.4)

Arm: 27.3 (0.5)

Midja: 70.0 (-3.0)

Äss: 97.0 (-3.0)

Inte så mycket action denna veckan på vare sig vikt eller centimeters. Varför? Har inte ändrat på nånting… Kroppen vill nog inte riktigt släppa på fettet. Ju närmre man kommer sin idealvikt, desto svårare blir det att göra sig av med dom där sista kilona. Fast varför babblar jag om kilon? Vi har ju kommit överens om att det är helt oviktigt, eller hur? Det är ju centimetrarna som räknas, så det så.

Hur går det med träningen då? Jo tack, bara bra. Styrketräningen är det som vanligt inga problem med. Idag var det dags för cardio igen. Bestämde mig för att hoppa löpbandet och istället köra på ATM:en. Klokt val av denna tjejen! Körde typs järnet i 50 min, utan minsta tillstymmelse till trötthet. När och hur hände detta? Börjar kroppen äntligen vänja sig? Vågar inte ropa hej riktigt än. Men efter nästa cardio pass ska jag nog fan göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *