53 dagar kvar…

Hello u! Tisdag igen… Tiden går bara för fort. Hinner inte riktigt med mitt liv och allt jag vill göra. Vi släpper det för ett tag och fokuserar på samma sak som vi gör varje tisdag, nämligen mått och vikt. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för sex veckor sedan. Here we go.

Vikt: 60.3 (-3.5 kg)

Arm: 27.2 (-0.8 cm)

Midja: 69.5 (-3.5 cm)

Äss: 96.5 (-3.5 cm)

Magen ser ut såhär nu

Som ni ser, inga rutor än. Är just nu mitt i experimentet, så vi har sju veckor kvar att trolla fram de små liven. Dagsformen är i alla fall på topp! Kroppen känns sjukt stark och frisk och det slår igenom på allt. Sover fortfarande mycket mindre än tidigare, typs 6 tim/natt, men det räcker! Är på bra humör, blir inte irriterad lika lätt. Fast om det sistnämnda har med kosten att göra kan kanske diskuteras. Till och med konditionsträningen funkar nu! Har inte provat jogga än, men är fan inte sugen iheller. Det får bli AMT:n så länge. Älskar styrketräning! Favvo övningen just nu, marklyft med raka ben. Den tar precis där den ska!!!

Jag är väldigt svag för mat, om det nu är någon som missat detta. Måste dela med mig av ett frukost tips….

Det blir en hel del ägg till frukost. Kokta, stekta, scrambled- u name it. Men vet ni, man kan också göra gröt på ägg! Jag vet, det låter helt sinnes, men jag testade i helgen och jag blev kär. Både i gröten och hon som kommit på den 🙂 På sidan Mariannes LCHF mat och bak finns det en massa gott. Jag har bara provat gröten (men jag använde mandelmjöl istället för kokosnötmjöl) och rostbrödet än så länge, men dom är to die for!!!

Nog snackat för idag, dags att ta tag i morgondagen lunch. Det blir värsta enklaste men väldigt goda hittepå thai grytan. Recept kommer såklart inom kort.

Haj så länge!

En reaktion till “53 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *