46 dagar kvar…

Shiiit vad tiden går! Veckorna bara tickar förbi. Känns som att varannan dag är tisdag 🙂 Som vanligt när det är tisdag är det dags för mått och vikt. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för sju veckor sedan.

Vikt: 60.2 (-3.6kg)

Arm: 27.2 (-0.8 cm)

Midja: 69.0 (-4.0 cm)

Äss: 96.5 (-3.5 cm)

Inte så mycket action denna veckan. Kan det bero på mitt ökade intag av pannacotta? Ha ha ha, jag är helt jäkla såld på det! Det hela började för när jag fick hem mitt Steviasocker för ett par veckor sedan. Provade att göra vanilj pannacotta - blev sjuuukt god. Receptet finns här. Åt en om dagen, innan middagen på kvällen en hel vecka. Efter det blev jag sugen på att prova hur den skulle smaka om man blandade hallon i smeten….. It was to die for! Så denna vecka har jag fortsatt min pannacotta diet 🙂 Det är kärlek! Måste ju dela med mig av receptet. Gör det i ett nytt inlägg.

See u later!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *