39 dagar kvar…

Sådär ja, då har vi klarat av julen med. Den är väldigt LCHF vänlig, om man bortser från allt snask och alla kakor. Men något sådant har jag inte rört. Har inte ens varit sugen och det är ju skönt.

Dags för mått och vikt igen. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för åtta veckor sedan.

Vikt: 59.9 (-3.9 kg)

Arm: 27.0 (-1.0 cm)

Midja: 68.5 (-4.5 cm)

Äss: 95.5 (-4.5 cm)

Buken har jag inte haft med i inläggen, men det är där jag tappat mest i omfång. 91 cm var jag i starten och nu är jag 85. Ett tapp på 6 cm. Känns absolut på byxorna - dags att införskaffa nya. Pics of the week downunder…

Körde första HIIT passet (högintensivt intervallpass) idag. Eller ja, intervallpass check, men med tanke på att jag klarade hela 20 min och jag inte dog var det kanske inte högintensivt . Det var bara….intensivt. Anyways, som sagt 20 min intervall - 1 min lagom tempo/ 30 sek intensivt. Totalt tid blev 30 min då jag värmde upp fem min och varvade ner 5. Resultat 430 kcal, darrig i hela kroppen, den känns…använd. Kommer absolut att fortsätta med detta.

Nu ska jag gå på nästa projekt, dvs lägga upp nyårsmenyn. Gratinerad hummer till förrätt, helstekt oxfile,´gratäng på rättika och madeirasås till huvudrätt och hallon pannacotta till dessert…

Ska bli så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *