Debatt om LCHF i svt klockan 22.00

Jepps, om en lite stund blir det LCHF snack på kanal 1. Ska bli intressant. Fast som vanligt blir det väl en massa sorl, folk som pratar i munnen på varandra och inte får tala till punkt. På LCHF sidan finns kostdoktorn Andreas Eenfeldt och Katrin Zytomierska. På motståndarsidan finns ”Hero” från Gladiatorerna och någon läkare.

Hur kommer debatten gå? Jag gissar på att det är farligt att äta LCHF, det finns inga långvariga studier på det och det är livsfarligt att äta mättat fett för ditt kolesterol och risken för hjärtinfarkt ökar drastiskt 😉

By the way, i morgon är det dags för mätning av kropsfett! I´m psyched!!!

2 reaktioner till “Debatt om LCHF i svt klockan 22.00

  1. Spännande med fettprocentmätning! Jag gjorde en bodpod-mätning för två veckor sen och hade drygt 29% fett!! Lite förvånande faktiskt eftersom jag tränat mycket styrka senaste året och upplever inte att jag är såå fläskig (har bmi 22,7). Well, kan förhoppningsvis bara bli bättre, har som mål för 2012 att komma ner till 25%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *