The naked truth

Du tittar just nu på en kropp som består av……23.3% fett….Honestly trodde jag att det skulle vara mindre än så. För män krävs det en fettprocent på typs 10%, vad gäller för tjejer??? PT: n jag träffade idag sa nånting mellan 14-18%. Stämmer detta? Isåfall är jag sååååå ute och cyklar. Får se om det händer något drastiskt på de knappa två veckor som kvarstår..hahaha. Någon har varit lite naiv…

Anyways, mötet med PT:n var över förväntan! Han hade massor av intressanta synpunkter och några förslag till mitt kost och träningsupplägg. Och det bästa av allt…..han är för en paleoletisk diet (typs stenålderskost)!!! Jag är helt såld. I´ll tell you all about it imorgon för nu ska det hållas fredagskväll!

Jag älskar fredagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *