Shirataki-nudlar

Fick för mig att jag saknade nudlar och bestämde mig för att prova på den här varianten. This is Shirataki nudlar, eller Angel hair som dom också kallas. De görs av konjac rot, som är helt fri från stärkelse (socker) och är därför nästan helt fria från kolhydrater. Nudlarna smakar typs ingenting i sig, de får smak från kryddorna man själv tillsätter.

Vad får de för betyg då? Tja, jag trodde som sagt att det skulle va festligt att få äta lite nudlar till min thai gryta…Well, det var småtrevligt, att tugga på dom. Men honestly, jag skulle lika gärna kunna haft zucchini ”spagetti” eller blomkålsris till grytan.

Kan tänka mig att det kan passa om man just börjat med LCHF och saknar nudlar, pasta, ris och sådana saker.

Finns att beställa på LCHF-butiken eller Bodystore, för den som vill testa!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *