Var tvungen att prova detta bröd från kändisenprofilen Klara Desser. Det var ok, men det blev riktigt bra när man rostade det! Så för alla er som ännu inte köpt det ”riktiga” kokosnötmjölet, och kan göra Mariannes rostbröd, håll till godo med detta! Till ett litet bröd behöver du:
1.5 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
2 msk linfrö
2 tsk fiberhusk
lite salt
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
4 ägg
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen fluffiga. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke för sig. Blanda sedan de torra med ägg och ost. Forma ett litet bröd och lägg på ett bakplåtspapper. Toppa med lite frön, eller riven ost. Grädda mitt i ugnen i 20 min.
Som sagt, som rostbröd - tummen upp!
Det ska absolut testas! Låter hur gott som helst! 😀
Som sagt, rostat med smör och ost på…:)
Hej! Jag gjorde detta brödet idag, men fick väldigt små skivor, får inte göra det så avlångt nästa gång 😉 tyckte det var väldigt gott iaf!
Jag la upp receptet på min blogg och länkade till din, hoppas det är okej? 🙂
Hej Malin!
Jag fick också små skivor kommer jag ihåg. Det är bara trevligt när någon länkar, så varsågod och länka loss 🙂