3:e träningsfria dagen

Det här känns inte alls bra! Vet inte helt säkert, men jag tror att jag jag fått en muskelsträckning i ”sidomagmusklerna” som sträcker sig till baksidan av ryggen….svårt att förklara. Det gör i alla fall fortfarande jäkligt ont. Kommer inte kunna styrketräna på ett bra tag, vilket är riktigt anus! Och när man väl börjar göra det är det med väldigt lätta vikter - eller inga alls - så muskeln hinner vänja sig vid träning igen. Det här känns som ett major step bakåt.

Att träna är en viktig del av min vardag, och när man nu inte kan träna bli man typs deprimerad. På riktigt alltså. Är lättretlig, smått apatisk och likgiltigt inställd till allt. Och detta efter bara 3 dagars icke träning….Hur ska det bli sen??? Behöver en endorfinkick nu!

För att inte tappa det helt, får jag köra lite PW:s en tid framöver…vilket är väldigt trevligt för sinnet, men just ur träningssynpunkt ger det mig noll. Ser man att jag skriver med bitter röst 😉 ?

Nu ska jag sluta sura för stunden och googla lite info om periodisk fasta. Känns som att det är väldigt hett just nu. See u later!

2 reaktioner till “3:e träningsfria dagen

  1. Det är precis detta jag har brottats med ett tag, (läs från och till i 5-6 år) och jag har tyvärr inte kommit på ngt som löser detta. har beökt både läkare och sjukgymnast.. Kan tydligen röra sig om infektion i övergången mellan revben/bröstben och brosk vilket gör att det gör as ont. Gissar att jag har vant mig vid att ha det så, känns inte mer när jag tränar än vad det gör när jag inte tränar så att säga.. 🙂 men det är klart, att det är onödigt att ha ont!!

    1. Usch stackare! Jag hoppas innerligt det inte är något sådant jag dragit på mig. Har du sämre/bättre perioder eller är det likadant alltid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *