Fraktur it is

Var hos farbror doktorn idag och check - det var en fraktur på ett revben. Skönt att få veta vad det var som var fel. Inte så kul att läkprocessen är 6-8 veckor lång. Men…Det går hur bra som helst att träna, så länge jag använder lätta vikter och slutar ifall det gör ont. Fick en liten tår i ögonvrån när han sa detta.

Med tanke på att det bara är 2 1/2 vecka sedan det hände, har kroppen redan läkt ganska bra. I början gjorde allt ont - gå, sitta, skratta, andas. Nu gör det bara ont när man vänder sig i sängen, när man ligger på onda sidan, vid vissa bålrörelser, samt såklart när man trycker på revbenet (för det kan man inte låta bli att göra 🙂 )

I morgon blir det ett kärt återseende med hantlarna, skivstängerna och kettlebellsen. Ska ta det jäkligt lugnt, men fint ska det bli!

3 reaktioner till “Fraktur it is

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *