Pre Primal 30 days

maj 4, 2012 i Mått och vikt

Dagsformen är typs såhär (bilden är nån månad gammal). Lite plöffsigare och något kilo tyngre än sist jag mätte och vägde mig. Skyller allt på the lack of exercise.

Vikt: 60.9 kg

Midja: 68 cm

Buk: 84 cm

Äss: 95 cm

Lår: 55 cm

Vi får se vad 30 dagar av primal living kommer göra för form och well- being. Ska bli mycket spännande!

Känner mig liiite bättre idag. Hjärnan är fortfarande ”mosig” och full av snor, men har inte lika ont i halsen. Låter dock som en häxa när jag pratar. Coolt 😀 ! Somnade vid sju igår kväll och vaknar lagom utvilad efter 13 timmar…Borde få lite frisk luft, med tanke på att jag låg nerbäddad och instängd större delen av gårdagen. Lutar åt bokläsning på balkongen.

Till frukost idag kör jag omelett med stekt lök och spenat och rökt makrill on the side. Me like!