Det räcker nu

Vaknade denna torsdagsmorgon med en hjärna som var full med snor och ett halsont som inte var av denna värld. Vad händer? Livet är inte alls på min sida för tillfället. Jag som precis hade kommit igång med träningen igen - så bryter detta ut! Det här är inte okej någonstans. Det räcker nu!

Idag börjar i alla fall min Primal Living månad. Satt länge och tänkte på vad det skulle bli till frukost, så länge att klockan blev mer lunch än frukost. Till slut bestämde jag mig för null Grädden bytte jag ut mot creamy kokosmjölk och keson hoppade jag helt. Till detta vispade jag upp den krämiga delen av kokosmjölken (”vattnet” använde jag inte just då) och blandade detta med lite vanilla bourbon (ekologiskt vaniljpulver). På med lite hallon och sen rostade vi lite mandlar och toppade med dessa.

Det var ganska gott. Det var inte någon större skillnad på plättsmaken jämfört när man använder vanlig grädde, men det var stor skillnad att använda sig av kokos”grädde” som tillbehör istället för min vanliga kombo - grädde blandat med keso. Vispgrädde är sjukt mycket sötare än kokosmjölk - så för alla som är sockerkänsliga är kokosmjölk ett mycket bättre alternativ. Förutsatt att man gillar smaken av kokos då alltså 😉

Blev förresten tipsad om en riktigt bra paleo/LCHF blogg igår - levstarkt.areaventyr.se. Många spännande och goda recept, dessutom hela veckomenyer för den som behöver det. Absolut värt ett besök!

Nu blir det sängen för min del. Känner mig som en rutten död sill. Ska bara ta med mina för tillfället bästa vänner - pappersnäsdukarna och halstabletterna. Jag tackar för mig. Over and out.

2 reaktioner till “Det räcker nu

  1. God bättring! Skulle gärna vilja veta vad slags halstabletter du äter. Har inte hittat ngt bra osött:sockerfritt. Men det kanske är värt offra sig på lite socker/sött när man är sjuk?!

    1. Tack ska du ha! Önskar att jag kunde tipsa dig om några sockerfria tabletter, men icke. Käkar Mucoangin som innehåller en massa trams, men just nu får det kvitta. The pain is killing me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *