Powerwalking girls

Jag kände redan i morse att det här skulle bli en fantastisk träningsdag - and I was right! Ökade nästan vikten i alla övningar och fick beröm för tekniken på ungefär lika många. Fick till och med en guldstjärna på olympic front squats! It means a lot, när det kommer från en strikt PT. Gillar det 😀 . Som sagt, min magkänsla för det här träningsåret är gigantish! Någon kommer bli jättestark, smidig, och toight. Förra gången jag körde detta programmet med PT:n kunde jag göra en oassisterad dip - följt av en liten paus - 1 dip till- paus… Totalt 5×5. Today, progress! 2 dips - lite paus - 2 dips - lite paus…Fortfarande 5×5, men ändå!

Som vanligt hinner vi chit chatta en del mellan seten och övningarna och idag gled diskussionen in på powerwalks. Frågade om han någonsin gjorde detta. -”No”, svarade han. Varför blev såklart nästa fråga. -”If I want to burn fat, I run.” Check - jag är med på den, men absolut inte resten av världen, så jag fortsatte. Men (framförallt) tjejer ägnar sig gärna åt dessa promenader. Det ska ju vara det bästa ur fettförbränningssynpunkt…-”Well, they do it because the magazines says so. But if you really want to burn fat and calories, then you have to start lifting heavy weights. But girls don´t usually want to do that, because they don´t want to grow muscles and get big - wich they wont by the way.”

Spot on! Man kan bara gilla denna PT!

2 reaktioner till “Powerwalking girls

  1. Låter indeed som en vettig PT! Förundras också över fenomenet med powerwalks, pratade om det häromdagen med en vän. Man ser ju ALDRIG en man utföra detta. Det verkar vara en tjejgrej. Själv hatar jag att gå, jag springer hellre 🙂

    /Dessi
    http://www.dessi.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *