Lunch lådor

20120607-123547.jpg

Vet inte vad ni känner, men i mitt liv är lunch lådan sjukt viktig. Handlar aldrig lunch ute. Dels för att utbudet där jag jobbar är uselt, men även för att jag vill ha mat med bra kvalitet. På söndagarna blir det därför en hel del matlagning. Trist, check! Men varje gång jag ska äta lunch blir jag sjukt glad och tacksam att jag gjorde alla dom där lådorna. Samma sak gäller med fisk, kyckling och färs. Ska du grilla hamburgare och kyckling så gör det rejält! Vi pratar 2 kg av var. Smidigt att alltid ha färdig mat i frysen. På så sätt slipper man undan halvfabrikat och snabbmats träsket. Dagens lunch blir broccolipaj med baconlindad laxfilé. Lycklig tjej här 🙂

4 reaktioner till “Lunch lådor

 1. Ville bara säga att din blogg är underbar att följa! Bra mix av kost, recept, artiklar, träning och personligt. Tack 🙂

  1. Emmi!
   Stort tack för denna fantastiska komplimang!!! Jag gillar verkligen att få skriva av mig och dela allt som är ”viktigt” i min jakt på magrutorna. Ibland är det väldigt tyst här på bloggen, dvs inga kommentarer och det är sjuukt tråkigt. Men ibland får man såna här peppguldkorn som jag precis fick ifrån dig 😀
   Där gjorde du min kväll! Thank you!

   1. Det märks att du brinner för detta så därför är det extra roligt att läsa! Var så god för peppguldkornet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *