Smaljeansen

Längst in i garderoben ligger ofta ett par smaljeans och skräpar. Förknippade med en svunnen tid, då man var tillfreds med sig själv och sitt yttre. Man tittar på dem då och då och tänker”en vacker dag”…

…och idag hände det för Fantastic! Tilläggas ska nog att denna man har ätit liberal LCHF. Med många inslag av HCHF 😉 . På fyra månader har det i alla fall blivit mindre av honom.

Bröst 102 cm (113) -11 cm
Midja 96 cm (102.5) -6.5 cm
Vikt 84.5 kg (90.1) - 5.6 kg

Fantastic är som sagt väldigt liberal med kosten, vilket gör att det tar lite längre tid att nå målet. Det är helt okej! Det gäller att hitta ett hållbart sätt att äta på. Något som kommer fungera under resten av ens liv (jepps, du läste rätt - resten av ditt liv…)Från början var det meningen att han skulle äta och träna på samma premisser som jag gör, men han insåg ganska snabbt (och jag med 😉 ) att detta inte skulle funka för honom. Intresset och engagemanget finns helt enkelt inte där till 100 %.

80 kg har har satt som målvikt, så det är en bit kvar. Är helt övertygad om att han kommer nå dit. Han har nämligen en smalskjorta med 😯 !!!

6 reaktioner till “Smaljeansen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *