Tunga ben

Var på gymmet igår för första gången på mer än en vecka! Är typs återställd från monsterförkylningen, men tänkte att det ändå kunde vara klokt att ta det lite easy med träningen, såhär i början. Inga hopp, inga rusher, inga intervaller - bara lite benträning. Fokuserade på tre övningar (och slängde in lite push-ups och plankor emellan 🙂 )

  • Raka marklyft
  • Knäböj
  • Utfall med skivstång

Kör med medeltunga vikter, många reps och många set. Got to löööv benträning! Svettig och på darriga ben lämnar jag SATS. Sätter mig på cykeln som ska ta mig till jobb. Fortfarande skakig i benen och det är tungt att trampa. Nöjd!

Idag, alltså ett dygn senare är benen inte alls på min sida. Det gör ont när jag går, ska sätta eller resa mig. Allra värst är det om man suttit still ett tag och sedan ska börja röra sig igen. Känns sådär, med tanke på att det antagligen blir ännu värre tills imon…
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *