Behöver du hjälp att komma igång med LCHF?

Jag får många frågor om vad man ska tänka på när man går över till LCHF. Det gäller kosten i sig, upplägg, hur mycket/litet man ska äta, träna eller inte, ska man räkna kolhydrater? Räkna kalorier o.s.v.

Försöker svara alla och dela med mig av mina tips och tricks, men tiden räcker inte alltid till 🙁 . Är man dessutom helt grön på området kan jag förstå att man behöver lite extra hjälp på traven. Jag har hittat en sida som jag kan rekommendera

Vad jag framförallt gillar är att alla recept är näringsberäknade, vilket i början är ganska viktigt. Att man förespråkar så ren mat som möjligt (inga tillsatser) och att man framhäver krav och närproducerat ser jag som en annan fördel. På många LCHF sidor tar man inte hänsyn till kvaliteten på maten - vilket i mina ögon är helt galet. Hur ska man då kunna äta sig frisk?

Som sagt, jag hjälper er gärna och svarar på alla frågor så snabbt jag bara kan, men vill ni komma igång NU och veta saker NU, är Fettdieten värt ett besök.

Att killen som sedan driver sighten har en väldigt intressant blogg gör inte saken sämre. Ett smakprov hittar du här

Naturlig mat ger bättre hälsa

2 reaktioner till “Behöver du hjälp att komma igång med LCHF?

  1. Håller helt med dig - naturlig mat ger bättre hälsa (plus at det ju faktiskt är godare också 😉 )
    Nu har jag btw äääntligen testat meatza! 😀 Mumma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *